Velg alltid en mester

Derfor skal du alltid velge en mester når du trenger håndverkstjenester!

Sikkerhet og seriøsitet

Det er bare håndverkere godkjent av Mesterbrevnemnda som kan benytte mestermerket og mestertittelen. Tittelen og merket er en garanti for at arbeidet bygger på gode håndverkstradisjoner og er fagmessig utført. En mester tar også ansvar for miljøet og følger regelverket.

En mester betyr trygghet

Gjennom utdanningen og erfaringen som kreves for å kalle seg mester, kan du være sikker på å få en løsnings-orientert håndverker som gir deg gode råd og fagmessig oppfølging. Du får skriftlige avtaler, også for mindre arbeider.

Mestermerket er en garanti

En mester har fag/-svennebrev, toårig mesterutdanning og lang praksis i faget sitt. Mesterutdanningen rommer også bedriftsledelse, noe som sikrer høy faglig kvalitet, seriøs drift og trygge arbeidsplasser. Mesterne er også kjent for å satse på kompetanseheving hos sine medarbeidere og for å ta inn lærlinger.

En mester er fremtidsrettet

Gjennom utdanningen og erfaringen ser en mester potensialet i moderne materialer, redskaper og teknikker og skaper nye muligheter tuftet på gamle tradisjoner. En mester tar også miljømessige hensyn ved utførelse av håndverkstjenester.

Det lønner seg å velge en mester

En mester er grundig og opptatt av å levere kvalitet både i gjennomføring og resultat. Det gir en sikkerhet for at investeringen du gjør svarer seg på både kort og lang sikt.

8 av 10 tryggere med mestere

Hele 82% av de som skal kjøpe håndverkstjenester føler seg tryggere ved å bruke en mesterbedrift, viser en undersøkelse utført av Norstat i mai 2022!

Mesterregisteret

Her finner du… Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat.

Søk her